23.10.2012 г., 11:32 ч.

Усмивка, моля! 

  Поезия » Философска
638 0 2

Кажи "Добър ден", усмихни се

на утрото зимно нaпук.

Студено е вън, но стопли се,

усмивката прави света по-друг.

 

Тя светлина е в тунела ти тъмен,

топлинка е студените дни.

Когато боли, усмихни се,

тя е хапче за всички беди!

 

С усмивка посрещай обида,

с усмивка на простак отвърни!

Усмивката ни прави красиви,

усмихвай се и зло не мисли!

© Антония Генова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??