21.12.2007 г., 6:34 ч.

Усмивката 

  Поезия » Друга
867 0 2

Усмивка ще дам

и когато имам и когато нямам!

Усмивки безброй и с тръпчинки, и без;

и звучни, и тихи; и смели, и плахи!

Нежни или дори безскрупулно нагли!

Сиви и жълти...

От радост, дори от мъката несвършваща.

Когато е смешно или просто глупаво.

Когато съм в настроение и когато вали

                                                    (в душата ми!)

За да накарам друг да се смее

                                                 или да му се присмея...

Щом плача от щастие или без причина!

В края или в началото... Най-вече посредата!

Насън и наяве.

В замислено състояние или в пълно съзнание!

Когато ми е тежко и когато летя...

Когато ме обидят; когато мълча!

Когато усещам ухание на пролетни цветя

или стоя под дърво през есента...

От безразличие или поради лични причини!

За приятели и предатели!!!

А за Теб - широка :) с много зъби :D !!!

© Николина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??