28.03.2010 г., 21:27 ч.

Усмивката 

  Поезия » Философска
897 0 7

 

 

Усмихни се! Усмихни се, мили човече!

Тъга и тревога прогони надалече!

Когато усмивка лицето ти сгрее,

душата ти мрачна  сама ще запее.

 

Усмихни се! Усмивката значи надежда.

През житейските бури  тя те превежда.

Тя е лек чудодеен за страх и умора.

Усмивката прави ни истински хора.

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??