13.11.2018 г., 16:46 ч.

Усмивката 

  Поезия » Философска
843 0 2

                                                     Усмивката

 

Да подариш усмивка от душа,

е да забравиш за малко своята тъга.

Дари я и ще се завърне при теб тя,

да те стопли със своята топлина!

 

Усмихни се на слънцето сутринта,

а то ще ти изпрати своята,слънчева!

Усмихни се на любимата жена,

тя ще ти отвърне с нежна топлота!

 

Усмихни се на твоите деца,

докосни ти техните сърца.

 

Усмихни се на улицата на хората,

забързани,тъжни,уморени от живота.

Ще им подейства твоята усмивка,

ще грейнат за миг и техните лица сега !

 

Усмихни се макар да не ти е до това,

повярвай така си пи-красива ти сега!

Ще се почувстваш по добре веднага.

Усмивката ще ни направи по-добри, наистина!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??