29.07.2018 г., 0:26 ч.

Усмивката на клоуна 

  Поезия
535 1 2

Усмивката на клоуна е фалшива!

Изрисувана, подправена на сила

и мъката в душата му прогнила,

е неговата скрита болка мила.

 

Тъжен клоун играе на манежа,

а в душата му крещи копнежа,

да спре в сърцето му бодежа,

от мечти разбити за стремежа.

 

Хората се веселят на номерата,

но не знаят, какво му е в душата!

Усмивката е залепена на устата,

Но там, е само за храната.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??