24.06.2008 г., 13:32 ч.

Усмивки 

  Поезия » Друга
774 0 21
  Слънчево утро, галеща обич,

  тичаща радост среща и мен,

 

 

 

 цветни усмивки, сладки целувки,

  пъстри балони - приказен ден.

 

 

 

 Сламени шапки, плажни одежди,

   пясъчни кули, бели вълни,

 

 

  в себе си раждам летни надежди,

  а от небето - дъжд от лъчи.

 

 

 

 

                                                       ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??