27.08.2012 г., 10:19 ч.

Успех 

  Поезия » Гражданска
450 0 0

        УСПЕХ

 

Бе умен, талантлив и

с литературен похват,

но и с голям недостатък -

доста устат.

Написа разказ...

после повест.

После голям сатиричен роман,

но не би и не би!

Накрая отщрихова

слабовата ода за "възхода"

и... проби.

© Цвятко Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??