Aug 27, 2012, 10:19 AM

Успех 

  Poetry » Civilian
455 0 0

        УСПЕХ

 

Бе умен, талантлив и

с литературен похват,

но и с голям недостатък -

доста устат.

Написа разказ...

после повест.

После голям сатиричен роман,

но не би и не би!

Накрая отщрихова

слабовата ода за "възхода"

и... проби.

© Цвятко Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??