7.04.2024 г., 9:30 ч.

Успоредицата 

  Поезия
42 0 0

Тръгнаха и по трасетата

на сересетата,

като по магистралите ни недостроени,

скандалите

                                         на ченгетата.

 

С информациите си изтичащи,

досущ на тях заприличаха.

Всеки скандал застига, едва дишащ,

недовършения предишен.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??