Apr 7, 2024, 9:30 AM

Успоредицата 

  Poetry
40 0 0

Тръгнаха и по трасетата

на сересетата,

като по магистралите ни недостроени,

скандалите

                                         на ченгетата.

 

С информациите си изтичащи,

досущ на тях заприличаха.

Всеки скандал застига, едва дишащ,

недовършения предишен.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??