1.12.2007 г., 8:35 ч.

устните на самоубиеца 

  Поезия » Друга
703 0 5
устните на самоубиеца
са рамкирани от многоточията
в спомените ми,
от многоточията и не-казаното
помежду ни,

устните на самоубиеца
оставиха усещане за празнота
под слънчевия сплит,

устните на самоубиеца
имат име,
казват се тишина и размисъл,
а пък самите самоубийци нямат имена...

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??