1.05.2006 г., 22:09 ч.

Утеха 

  Поезия
948 1 1
Не тъгувай!
Аз ще дойда,
макар и късно през нощта.
Не сънувай!
На черна клада
ще те распне, знам, отново тя.
Не будувай,
че там, във ада,
сърцето ти веднъж тя изгоря.
Не ревнувай!
Тя не страда
и никога не е могла.
Ела спокоен ти при мене.
Аз всичко искам да ти дам.
Сълзите ти ще изтрия с време
и ти никога не ше бъдеш сам.

© Калпазанче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има замисъл. Има и стилистични грешки. Също така и граматически.
Предложения
: ??:??