12.05.2016 г., 16:02 ч.

Утеха 

  Поезия
480 0 5

Знам, че боли.

Болеше

и пак ще боли.

Предаден -

отново.

Отново - опустошен.

Не свикна ли вече?

Не прие ли реда?

Умираш,

раждаш се,

пак умираш.

Между това -

растеш.

Като цвете -

безмълвен.

Като лед -

разтопен.

Вода - течеш през вечното.

Чуваш ли -

въздиша вечното,

потънало от любов

в теб.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??