23.07.2020 г., 8:14 ч.

Утехата в живота 

  Поезия » Любовна
588 0 0

В живота лутам се без утеха

от един та на друг бряг

и питам се кога ли ще се

върнеш пак?!

Животът без теб е пуст

като пустиня ела и бъди

 моя оазис,

бъди с мен, до мен в радост

и тъга до свършека

на света!

© Светла Сивкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??