11.01.2008 г., 23:04 ч.

Утеши ме... 

  Поезия » Любовна
817 0 1

Утеши ме, мили, утеши ме,

който и да си,

утеши ме, говори ми,

със сладки устни целуни!

 

Докосни ме, мили, докосни ме,

нежно погали,

с пръсти името си напиши ми,

накарай кожата ми да гори!

 

Хайде, мили, прегърни ме,

искам да потъна в твоите ръце,

да те обсипя цял във рими,

духът свободен да е, лек като перце!

 

Утеши ме, мили, успокой ме,

кажи, че за себе си не съм провал,

Не забравяй, моля, загатни ми,

къде да те намеря във света незрял!

 

Утеши ме, мили, утеши ме,

от фантазиите мъничко реалност запази,

та като застанеш истински пред мен,

да зная, че ти за мене си роден.

© Теди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??