15.09.2017 г., 8:34 ч.

Утре 

  Поезия » Любовна
321 0 2

              Утре

 

 

Ти утре пак ще бъдеш тъй щастлива

и толкоз млада, както и преди!

Защото младостта не си отива.

В сърцата ни не спира да гори.

 

И утре пак ще бъда в тебе влюбен

тъй, както бил съм влюбен досега!

Човек дори и всичко да изгуби,

никога не губи любовта!

 

Ще бъдем утре пак със теб щастливи!

Светът отново ще е наш, нали?

Защото младостта не си отива,

но споменът за нея ни боли!

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??