27.03.2015 г., 23:04 ч.

Утринна дъга 

  Поезия » Философска
275 0 4

 

Утринна дъга

 

Макар животът ни да е пройдоха,

не всичко можем да изгубим,

ако в забързаната градска суматоха

с дъжда останем да се любим.

 

botyo

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??