22.07.2008 г., 10:52 ч.

Утринна магия 

  Поезия » Любовна
569 0 2
 

Утринна магия

 

Събудих се днес - ръмеше навън.

Ръми и в сърцето ми - усмихвам се.

Защо ли е тази усмивка - липсваш ми.

Тъжно ми е и весело - целувам те наум.

В най-тайната стаичка в главата ми

ти принц си - аз спяща красавица.

Дали от въздушна целувка събуждам се?

Препуска еднорогът на любовта ми - търси те.

В гората на душата ми - с кръстове чувствени.

Намирам те...

 

Приказни мечти осмислят денят ми - навън вече вали...

А аз се смея... тълкувам съня си.

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??