6.11.2015 г., 7:52 ч.

Утринна роса 

  Поезия » Друга
539 0 0

      Утринна роса

 

Бяла утринна роса.

В миг - отронена сълза,

докосната от слънчеви лъчи,

блести като загадъчни очи!

 

Дали е сън или реалност?

Или измамна виртуалност,

или е чиста истина,

или е лъжа измислена.

 

Късен порив в сърцето.

Лудост в душата.

Разумът крещи - заблуда е !

Кой да каже - какво е!

© Карина Кралева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??