3.11.2013 г., 11:58 ч.

Утринна светлина 

  Поезия » Любовна
669 0 0

Сутрин твоето лице красиво да зърна

Искам само аз да те прегърна

Първи утринни лъчи да срещнем двама

Да - това е раят, не е измама.

 

С теб съм аз щастлив

Чувствам се отново жив

Ти ми даваш сили и кураж

Не - това не е мираж.

 

Аз вярвам в любовта

Заедно ще преминем и през жарта

Отдали сме се на ново увлечение

И нищо друго не е от значение.

 

Ти си мое вдъхновение

Не ще потъна аз в забвение

Лъчезарна и добра

Ще бъда с теб до вечната зора.

 

Ненадейно влезна ти в живота ми

Преобърна в миг света ми,

И след мигове незабравими

Настръхвам щом кажеш ми „любими“.

 

Започвам аз  деня с усмивка

Бленувам за твоята милувка.

Утре и във всеки следващ ден

Ти ще си винаги до мен.

 

 

   Дими Тричко

© Дими Тричко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??