21.04.2013 г., 10:37 ч.

Утринни сърбежи 

  Поезия » Еротична
2104 0 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Тези утринни сърбежи

пред резонното ми ставане!...

Кожата ми се наежи,

още нещо, май че трябваше.

 

От порочните си мисли,

бързо, за да се отърся

глътвам снощното уиски

и пред банята се кръстя.

 

Пускам душ. Сапун „Сабена”

мие всякакви сърбежи.

Топла струя след студена

пътят днес ще ми бележат.

 

Бодър, хлътвам във метрото,

парфюмиран, гладко бръснат

и навяро тук, защото,

дами две отпед се блъскат,

 

туй, което рано трябваше

преди мен да се надигне...

Тя, че истински се радваше,

между тях разбрах по смигване.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??