10.07.2008 г., 8:44 ч.

Утринно 

  Поезия
597 0 10

Утринно

Когато се събудиш - усмихни се!

Дори да ти е тъжно - не тъжи!

Макар за миг - за мене помисли си

и целия ти ден ще ти върви.

С много нежност, с мисълта за тебе

белязала съм днешния ти ден.

Когато се събудиш - припомни си:

денят е твой - успешен и смирен.

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??