Утринно
Когато се събудиш - усмихни се!
Дори да ти е тъжно - не тъжи!
Макар за миг - за мене помисли си
и целия ти ден ще ти върви.
С много нежност, с мисълта за тебе
белязала съм днешния ти ден.
Когато се събудиш - припомни си:
денят е твой - успешен и смирен.
© Маргарита Йорданова All rights reserved.