3.06.2015 г., 7:37 ч.

Утро 

  Поезия » Хумористична
537 0 11

УТРО

 

Настане утро. Слънце изгре.

Кучето скимти за свойта разходка.

Мозъкът рядък. Аха, да се разлее.

Смесица някаква, от бира и водка.

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??