29.04.2017 г., 21:46 ч.

Утро 

  Поезия » Любовна
269 1 2

Утро

 

Пак с петлите отзарана

стана моят ранобудник.

Хайде, ставай, поспалано.

Вънка светна. Добро утро.

 

А аз плътно се притискам

в кадифената му кожа.

Още да ме люби, искам,

както само той го може.

 

Вън прибоят се намеси

с равномерния си тропот.

И омайно замириса

на кафе, любов и похот.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ех, че хубав аромат... Аромат ли написах? Стих исках да кажа, но ароматът се промъкна, усетих се и ме "обърка"
  • Ех, че хубаво утро...! Поздрави!
Предложения
: ??:??