13.12.2007 г., 23:03 ч.

Утро 

  Поезия
443 0 8
 

Когато сълзите солени напират,

надеждите гаснат в тъга.

Когато мислите чувства стари събират,

спомените рисуват след дъжд бледа дъга.

 

Аз оставам в цветни очертания на пътя

сред безброй свежи треви, всяко утро.

И без да знам накъде да се запътя...

нощем, денем аз стигам до моето си нежно Утре.

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??