18.02.2021 г., 0:19 ч.

Утрото за теб добро да бъде... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
898 2 2

Утрото за теб добро да бъде

през нощта сонет ще ти напиша.

Откровението чуден път е

и ранобудно след съня ще диша.

 

Моят стих е обичта ми свята

и като изгрев ще се отзове -

да почувстваш нежно аромата

и вкуса на първото кафе.

 

Ти с усмивка строфите четù

и отпивай всяка глътка леко.

Свивай устни инстинктивно ти

със езиче притаено меко...

 

От безсъние съм вдъхновен

за да грее с радост твоя ден.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??