7.08.2023 г., 7:03 ч.

Утвърждаваш 

  Поезия
129 0 0

„Какво е, мамо,

да се утвърждаваш?“ - „Да

се, чеде, справяш!...“

 

..........................................................

 

друга подредба

на думите:

 

„Какво

е, мамо,

да се утвърждаваш?“ -

„Да се, чеде, справяш!...“

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??