22.05.2008 г., 9:37 ч.

Уверена 

  Поезия » Бели стихове
711 0 0
                                    Уверена


                                Когато те погледна в очите,
                                усещам, че всичко пак ще е наред
                                и знам, че вечно ще остане в гърдите
                                онзи сладък, мил копнеж по теб.

                                И знай, че ти си мойта сила, мой живот!
                                Искам в тебе сгушена до Края да остана и
                                да усещам, че ще бъдеш с мен до гроб!

© Незабравка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??