26.10.2009 г., 2:36 ч.

(уви...) 

  Поезия
814 0 21

 

Спрях вятъра,

а после тишината,

спря земното привличане в нощта

и, вместо да изпадат на земята,

политнаха във космоса листа...

Какви красиви листни звездопади

орони като песен есента!!

Космическият хаос се обади

от трелите...

 

далече сред звезди  се разпиля...

 

Уви, за кратко...

твоята магия изгуби

фееричните лъчи

и вятърът започна пак да вие,

и хаосът надземен да стърчи...

 

А земното привличане се  върна,

а ние - дето бяхме  досега,

животът ни отново ни обгърна

в студената и влажна самота...

 

И само красотата за последно

като комета звездно разгоря

космическата музика  вълшебна -

посипа я по цялата земя...

 

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-584842

 

 

© Нели Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??