5.02.2017 г., 18:38 ч.

Уви 

  Поезия » Любовна
570 1 0

удави ме в чашата с розе
да поема въздух мъничко поне
удави и себе си, за да сме двама
огледало ли било
или пък стъкло
важно е да няма драма
вярно, може би било мерло
но карай да върви
кърви
уви
нали?
уви

© Бри Анна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??