27.04.2013 г., 9:52 ч.

В 76 

  Поезия » Гражданска
522 0 0

Боже, тука всеки мрънка,

всеки тука е нащрек...
На старика - пенсията тънка,
хляба веч' не му e мек.
Младите мечтаят за навънка,
Сиганите също са човек...

© Никола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??