Apr 27, 2013, 9:52 AM

В 76 

  Poetry » Civilian
536 0 0

Боже, тука всеки мрънка,

всеки тука е нащрек...
На старика - пенсията тънка,
хляба веч' не му e мек.
Младите мечтаят за навънка,
Сиганите също са човек...

© Никола All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??