20.04.2017 г., 15:27 ч.

В битка с морето 

  Поезия » Любовна
832 3 2

Потънах аз във дълбините,
напълнили се от тъга любовна
и галеха ме изгарящо лъчите
на този пристан и съблазън нова.

Изгубих се сред бурното течение
и заливаха ме хиляди вълни,
в моята битка за лечение 
не спря душата да кърви...

Разбивах се и се разпилявах
мислейки за хиляди неща,
искаше ми се да се раздавам
лудо и безгрижно в любовта.

И ето ме! На повърхността съм вече,
след бурен и невъзможен сън
и слънцето пронизващо напече,
забиващо в сърцето гръм...

- Гергана Оскар

 

© Гергана Чолакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??