12.11.2007 г., 19:23 ч.

В бяло 

  Поезия » Любовна
811 0 15

Всичко ще отмине
снегът вали и превалява
но ние няма да сме същите
успешно крадем време
в милионите снежинки си скрил
посланието
че ме обичаш
по радиото слушам
Лайънъл Ричи
и ти връщам неговото
Обичам те
и танцувам с всяка една снежинка
не желая да съм ти длъжник
съхранявам всеки миг
в който съм летяла
поспри и погледни...
сега навън е бяло...

 Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??