28.08.2008 г., 10:55 ч.

В черно-белите ми спомени... 

  Поезия » Любовна
535 0 5

В черно-белите ми спомени те търся...

Там, където истински изгаряхме

и молехме да ни боли до лудост,

за да не можем никога да се забравим.

 

Помниш ли, че заспивах в косите

и в очите ти загубвах си ума...

Помниш ли как правеха любов душите

и как безгрижно танцуваха в дъжда?

 

Тръгнах си, но душата ми ме изостави,

защото влюби се безумно в теб...

Сега живея в черно-белите си спомени,

единствено там съм дух и човек...

 

 

 

 

 

 

 

 

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??