12.09.2005 г., 21:31 ч.

В черупка крехка... 

  Поезия
1128 0 2
В черупка крехка искам да се скрия,
където зло не ще ме стигне,
а в нея слънцето прозира
и нощната прохлада влиза.
В забравата блажена, тиха
чудни сънища да идват.
Покоят сам да ме намери
и вечно в мен да заживее.
Наситя ли се някога - ще дръзна
оградата си крехка да разчупя;
с очи отново да прогледна.
Да видя, че не те познавам.

© Катя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??