23.08.2023 г., 15:26 ч.

В цъфналата ръж 

  Поезия » Хумористична
433 1 1

Пенка дръпна цяла кана

вино наведнъж.

Уж потегли към мегдана,

озова се в ръж.

 

Снощи тя сама остана,

каза-,,Айде къш!",

ала някой я подхвана

в цъфналата ръж.

 

Може да се погадае

дали бил е мъж,

или пък жена била е

в цъфналата ръж.

 

Надали ще се узнае

даже и веднъж,

какво Пенка правила е

в цъфналата ръж.

 

То и аз какво съм правил

и на шир, надлъж.

Но, следа не съм оставил

в цъфналата ръж!

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??