5.05.2015 г., 19:20 ч.

В дните ти тънко огорчение 

  Поезия » Любовна
341 0 0

В дните ти
тънко огорчение
плете мрежата на похлупак,
неприятно, но си подсвиркваш –
знаеш какво е
да ухае на сняг.


В любовта ти
неизменно съмнение
за единствен и истински праг,
и звучи като утешение –
да можеше винаги
да ухае на сняг…

© Ел Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??