6.07.2017 г., 15:06 ч.

В друг свят 

  Поезия » Любовна
537 1 2


Колко лесно е с думи да го кажеш,
да го напишеш даже по-добре...
За миг решаваш, че ще се откажеш
и чакаш болката все някога да спре.

Колко лесно е...? Колкото пожара
пламнал в миг и не отшумял,
подклаждан неистово от двама,
с откраднати моменти в пушек бял.

И колко истини и думи бяха,
безмълвни викове на бурна страст
и как различни животите ни щяха,
да бъдат в друг сюжет и с друг контраст.

Докосването има памет...
ще се познаят по допира ни пак ръцете,
и след хиляди години да ни няма,
не ще изтрие се изживяното със сърцето.

06.07.17г.


 

© Мария Амбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??