17.08.2007 г., 11:34 ч.

В духа на старите поети..... 

  Поезия
621 0 6
В духа на старите поети
на лист хартия стих редя.
Изплаквам си душата,
за миналите болки
спомени тая.
И става леко,и политам
във нови висини кръжа.
Стихът довява на сърцето
красиви чувства и мечти.
Поля зелени,окъпани в светлина
и бряг вълшебен
красива канеща вълна...

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??