14.12.2023 г., 7:42 ч.

В думите ми 

  Поезия » Любовна
90 0 2

     

       В думите ми

 

Във думите ми смисъл не търси,

защото те са само чувства!

Светът роден е от мечти

и претворен е във изкуства.

 

Във думите ми смисъл не търси,

но те ще те докоснат страстно!

Душата ми във тях гори

и разговаря с теб негласно.

 

Разделя ме безкрайна нощ

от твоя свят, от любовта ми,

във думите ми смисъл не търси,

но чувствата са тъй желани.

 

Във думите ми смисъл не търси,

но всяка сричка е магия!

Тя свързва нашите съдби,

помага ми да те открия.

 

Във думите ми смисъл не търси,

защото те са само чувства!

Светът роден е от мечти

и претворен е във изкуства.

 

            Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??