6.08.2009 г., 23:02 ч.

В дъждовната нощ 

  Поезия » Пейзажна
730 0 5

По дъжда леко пристъпвам боса, 
реят се бисерни капки край мен, 
пеят, пеят капчуците тихо 
и свири мелодия...звукът е блажен... 

Луната наднича...стих се роди, 
нежна песен, душа, с мене лети... 
окъпана с росни надежди ... 
дъхава с моите светли мечти....

 

P.S.Благодаря на Димитър за хубавата музика,

       породила в нощта моя стих!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??