29.01.2007 г., 17:22 ч.

в един от оранжевите ми дни 

  Поезия
764 0 10
в един от оранжевите ми дни
има усмивки
които влизат през прага и сядат на дървени столове
пушат
и пият от виното
в тъмното на другата стая свети котето с панделка
някак оранжево
се усмихва детето от люлката
после дълго ми е оранжево
стъпките още са топли върху килима
-  лятото стъпвало босо е
а е ден
от онези които
оранжево пишат върху съзнанието
и писецът е тънък
сякаш пръст на момиче

© Лили Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??