8.12.2006 г., 5:11 ч.

В един перфектен свят 

  Поезия
1442 0 4

В един перфектен свят

В един перфектен свят
аз и ти ще сме обагрени във тон.
в една палитра, едничък цвят,
а струните ще свирят във синхрон.

В един перфектен свят,
създаден от хаос и съвършенство,
няма да сме блян тъкан от плат ...
или просто сенки на минало единство.

Бих искала заедно да полетим,
да се къпем в светлина,
звезден прах във вечноста да съживим,
и да го разпръснем над девствена земя.


Но,не мога в накити да те превърна,
и да те имам всяка нощ,
не мога живота си да преобърна,
без да мисля добър ли е или е лош.

Моят свят е безсмъртна пеперуда,
и мени се всеки път,
и сякаш все обагрена е във оназ заблуда,
че можем да живеем  без съзнание и плът.

 

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??