4.04.2007 г., 8:54 ч.

В еднаквости и във различия... 

  Поезия
667 0 10
 

♣    ♣    ♣



В еднаквости и във различия,

във безразличие и страст -

тъй както Дикинсън е ничия,

така и ти, така и аз.


В пристрастия и разкаяния,

във грях, любов и самота,

скъсяваме дори избрания

разумно път на младостта.


Душите си на ад обричаме,

телата ни живеят в рай

и прелъстеното събличане

събира своя жалък пай...


Живеят в нас Голготи, кланици,

умират и се раждат тайни...

Съпружеството има граници...

А ние с тебе сме безкрайни!...


Ванилин Гавраилов

© Ванилин Гавраилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??