15.01.2013 г., 19:42 ч.  

В гората 

  Поезия » Пейзажна
473 0 0

В гората отидох и плени ме,

с белоснежна красота покори ме

и останах аз в нейния плен,

дори и да беше само за ден.

А въздуха чист така ме обзема,

водата студена що спокойно тече,

а аз обратно към вкъщи готов да поема,

но проговаря ми тайно гласче.

Чакай, нещо си забравил,

веднъж щом в гората си бил

и частица от теб там си оставил,

когато от красотата ú си отпил!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??