15.08.2009 г., 14:32 ч.

В гората най-шавливи са кошутите 

  Поезия » Хумористична
1133 0 9

 

 

В гората

най шавливи са кошутите –

рогата на елените са най-големи.

 

А непосредствено след тях –

сърничките:

сръндаците и те са със рогца снабдени.

 

Дори

съпругата на носорога –

и тя му е поставила два рòга!

 

Най-вярна

е съпругата на еднорога –

един единствен път, само веднъж,

му е изменяла със чужди мъж!

 

- Какво е това нещо – еднорог?

В природата

таквоз животно няма!

Измислено е само за реклама!

 

Тъй както

и жена такава няма:

един единствен път,

само веднъж,

да е изменяла на своя мъж!

 

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??