5.12.2021 г., 0:07 ч.

В гората тиха скри се, моя фея 

  Поезия » Любовна
677 2 6

    В гората тиха скри се, моя фея,

но да те търся още аз не спирам.

Макар и в самотата да линея

за тебе сред дърветата се взирам.

 

Бе топла нощ учудващо, когато

    в гората тиха скри се, моя фея

и краят в миг дойде на златно лято,

и есента покри препъстро Гея.

 

Със спомена не искам да живея

и в бъдещето, вярвам - ще те има.

    В гората тиха скри се, моя фея,

а в незабрава си една и в зима.

 

От моето сърце не ще отплуваш

и песен днес отново щом запея

надявам се, че любовта ми чуваш...

    В гората тиха скри се, моя фея.

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??