4.09.2023 г., 13:29 ч.

В края на лятото 

  Поезия » Любовна
162 1 2

     

       В края на лятото

 

В края на  лятото цветно е всичко –

слънце, цветя и любов, и мечти…

Всичко е приказно, звездно и нежно,

даже когато и дъжд завали.

 

В края на лятото още сънувам

синия блясък във твойте очи.

В края на лятото дълго пътувам

към непознати далечни страни.

 

В края на лятото ти си далече,

но те обичам с душа на дете.

Ето и птиците тръгват си вече,

виждам ги в синьо безкрайно небе.

 

В края на лятото ти съществуваш,

за да напиша за теб стихове.

Даже когато и път не намираш,

слънце ще бъда във твойто сърце.

                    Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??